top of page

wo 17 jul

|

Oostende (Sea You Coaching)

HSP-Workshopreeks: "Jezelf ‘herladen’ in 4 stappen" (1)

Wat als … er een HSP-herlaadkaart bestond die jou opnieuw energie en veerkracht gaf? Mirakels bestaan niet, oplossingen gelukkig wel :-). Tijdens deze interactieve workshopreeks krijg je een hele lading inzichten over ‘ontprikkelen’, jezelf energetisch beschermen, zelfzorg en communiceren over HSP.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
HSP-Workshopreeks: "Jezelf ‘herladen’ in 4 stappen" (1)
HSP-Workshopreeks: "Jezelf ‘herladen’ in 4 stappen" (1)

Tijd en locatie

17 jul 2019, 15:00 – 19:00

Oostende (Sea You Coaching), Spalaan 24, 8400 Oostende, België

Over het evenement

In deze vierdelige workshopreeks (klik op 'lees meer' om de 4 data te zien) bespreken we in een kleine groep (maximum 8 personen) verschillende thema’s rond hoogsensitiviteit. Een tasje koffie of thee, een cakeje en een rustige omgeving met gelijkgestemden maken deze workshop heel hsp-vriendelijk. Bovendien kan je ook veel van elkaar leren. De workshops zijn een combinatie van een lezing (informatie) en gedeelde ervaringen. Er is immers voldoende tijd voorzien om je eigen gewaarwordingen te delen en tussendoor een wandelingetje te maken in de tuin of kennis te maken met de huiskatten Victor en Hugo.

27/03: Energetische bescherming (14u - 17u)

“Ik weet niet meer wie ik ben, ik ben mezelf kwijt”. Klinkt bekend? Je bent niet de enige hoogsensitieve persoon die vooral gericht is op zijn omgeving en zichzelf onderweg kwijt dreigt te raken. Tijdens deze workshop leer je jezelf te beschermen en je eigen kern weer zichtbaar te maken.

24/04: HSP en relaties (14u - 17u)

Ons netwerk is vaak ruim en gevarieerd. Vaak reflecteren hoogsensitieve personen op een andere manier over het leven, een denkpiste die niet altijd begripvol wordt ontvangen. In deze workshop leer je hoe je harmonisch kan samenleven met je omgeving (hsp's en niet-hsp's).

22/05: Je prikkelniveau in balans (14u - 17u)

Voel je je soms moe nog voor je werkdag begint? Weet je soms niet waar je te verstoppen om een minuut stilte te ervaren?  Dan is deze workshop zeker jouw ding.

26/06: Zelfzorg en ontspanning (14u - 17u)

Je zorgt goed voor anderen, maar wie zorgt er voor jou? Prijken de woorden "pleasen" en "leeggeven" bovenaan jouw to-do-lijstje? Dan is het hoog tijd om in actie te schieten.

TIP

Kan je een datum niet komen? Geen nood. Dan kan je deze workshop volgen tijdens een volgende reeks (de reeks wordt continu herhaald. Gelieve dit wel voor de start van de reeks aan te geven.

Prijs:

150 euro voor de 4-delige reeks (koffie, thee, koele drankjes en iets 'lekkers' inbegrepen).

Tickets

  • Ticket (goed voor 4 workshops)

    € 150,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page