top of page

Algemene voorwaarden Sea You Coaching

1. Boeken van een coachinggesprek

Het boeken van een coachinggesprek kan via de website (www.sea-you.be > diensten), telefonisch (0476 44 55 93) of ter plaatse na afloop van een eerder coachinggesprek. Je boeking dient minimum 24u voor aanvang van het gesprek te worden gemaakt. Annulatie van een boeking dient eveneens minimum 3 werkdagen op voorhand te worden doorgegeven. Annuleren kan enkel telefonisch via 0476 44 55 93 (zie verder bij annulatievoorwaarden).

Bij problemen kan je me steeds contacteren: telefonisch op het nummer 0476/44 55 93 of via een mail naar kristien@sea-you.be

 

2. Inschrijven masterclass of workshop

Vooraf inschrijven voor een masterclass/workshop is verplicht. Doe dit het liefst zo snel mogelijk en ten laatste één week voor de aanvang van een masterclass/workshop. Enerzijds om dat het aantal plaatsen beperkt is, anderzijds is een minimum aantal deelnemers vereist is om de sessies te laten doorgaan. Inschrijven kan enkel via mijn website (www.sea-you.be)

Bij problemen kan je me steeds contacteren: telefonisch op het nummer 0476/44 55 93 of via een mail naar kristien@sea-you.be

Indien het om een reeks gaat, schrijf je altijd in voor een volledige reeks, tenzij anders is aangegeven. 

 

3. Betalen van coachinggesprekken, masterclasses of workshops

Je plaats is pas gereserveerd na betaling. Volg hiervoor de stappen op de website. Betalen is mogelijk via creditcard, Bankcontact, Klarna, Paypal of overschrijving. In uitzonderlijke gevallen kan je ook cash betalen voor aanvang van de les of het coachinggesprek. Neem hiervoor vooraf contact op via het nummer 0476/44 55 93.
Indien betaling via overschrijving, vraag ik het betaalbewijs vooraf te tonen.


4. Annuleren

4.1 Annuleren kan kosteloos tot 3 werkdagen voor de startdatum (voor coachings) en 7 werkdagen voor de startdatum bij masterclasses of workshops. Daarna stort ik jouw inschrijvingsgeld terug, verminderd met 35% administratiekosten.
Een reeks annuleren na de startdatum is niet mogelijk. Na de start van de reeks wordt er niet meer terugbetaald.
In uitzonderlijke gevallen van langdurige afwezigheid om medische redenen, kan er op vertoon van een doktersattest een eventuele tegemoetkoming besproken worden. Neem hiervoor contact met me op via het nummer 0476/44 55 93.

4.2 Sea You Coaching behoudt zich het recht de lessenreeks/workshop te annuleren bij onvoldoende belangstelling en het programma te wijzigen wanneer de omstandigheden dit vereisen. Wanneer de reeks niet kan doorgaan, verwittigen wij iedereen persoonlijk en wordt het inschrijvingsgeld integraal teruggestort.
Ingeval van een pandemie houden we de vooraf betaalde lessen (reeksen) als tegoed tot wanneer er opnieuw les mag gegeven worden. De tegoeden dienen dan ook op de geplande inhaaldata opgenomen te worden. OPGELET: Een 'gemiste' les omwille van quarantaine of besmetting wordt niet terugbetaald noch tegoed gehouden. 


5. Praktische afspraken 

5.1 Zowel bij coachings als workshops/masterclasses begin ik stipt. De (online) toegang kan bij een workshop/masterclass worden gesloten zodra de les begint.
Voor een live coachinggesprek wil ik u vragen ten vroegste 10 min voor aanvang aanwezig te zijn. We beginnen het gesprek steeds stipt op tijd. Indien u te laat bent, zal het gesprek worden ingekort, zodat het gesprek met de volgende cliënt tijdig kan beginnen.  


5.2 Indien je niet aanwezig kan zijn, waarderen we dat er verwittigd wordt zodat we niet nodeloos wachten. Afmelden gebeurt enkel telefonisch (dus geen Whatsapp, Messenger, …).

5.3 Voor een coachinggesprek is het steeds handig zelf schrijfgerief en papier meebrengen.

6. Verantwoordelijkheid

 

6.1 Elke coachee/deelnemer draagt volledige verantwoordelijkheid voor zijn/haar gezondheid. 

6.2 Sea You Coaching kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor verlies van of schade aan voorwerpen. 

bottom of page