top of page

Waarom een HSP-coach?

Pop-ups op je scherm, je gsm die rinkelt, een opgedreven scooter in de straat, gruwelijke beelden op de televisie, een balpenklikkende collega, ... en zo kunnen we nog wel even doorgaan. 

Wie hoogsensitief is, krijgt het sinds enkele decennia steeds zwaarder te verduren. Prikkels vind je altijd en overal en het vergt een minutieuze organisatorische acrobatie om eraan te ontsnappen. 

Maar hoe ga je nu het best met deze eigenschap om?

Omgaan met hoogsensitiviteit begint met het (h)erkennen van je eigenschap. Twijfel je nog of je hoogsensitief bent? Dan kan je op deze website terecht voor een HSP-test.

De meeste hoogsensitieve personen die ik ken - en dat zijn er veel - gaan ook echt met hun eigenschap aan de slag. En terecht. Door persoonlijke ontwikkeling word je niet alleen waakzaam voor je valkuilen, maar krijg je ook meer inzicht in je onontgonnen potentieel.

Je kan ook leren uit (pijnlijke) ervaringen uit het verleden. Zodra je de impact van je hoogsensitiviteit erkent, kan je heel wat herinneringen en trauma's in een nieuw perspectief plaatsen, waardoor je rustiger en minder streng voor jezelf wordt.
 

Hoe kan ik jou verder ondersteunen?
 

Je hoogsensitieve eigenschap positief inzetten vraagt ‘tid en stutten’*. Door mijn jarenlange ervaring (en opleidingen) help ik jou graag je eigen weg te vinden

Samen werken we rond gezonde grenzen stellen, gepast communiceren met je omgeving (partner, werk), het vinden van je ideale werk-privéritme, de zoektocht naar een gepaste relatie en veel andere thema’s die jou vandaag wellicht al bezighouden.

Stap-voor-stap leer je de mindere kanten van je eigenschap afvlakken, waardoor je steeds sterker in je sensitieve schoenen staat. 

 

Wil je meer weten over hoe jij je potentieel verder kan ontwikkelen? Dan vind je meer informatie op deze website.
 

Ik wens je alvast veel leesplezier!
 

Sea You (soon)!
 

Kristien
 

* West-Vlaams voor "tijd en geduld" :-)

brooke-cagle-39572.jpg
bottom of page